Românii stau cel mai mult la petrecerile de Revelion

Data publicării:
revelion petrecere

România, Ucraina, Rusia şi Brazilia. Polurile distracţiei în noapte de Revelion. Indiferent că au petrecut la minus 20 de grade Celsius sau la plus 30, oamenii au dansat pe stradă sau pe plajă până dimineaţa. Nimeni nu a plecat la culcare mai devreme de ora 04:00. 

Un studiu realizat de o companie care vinde brăţări ce monitorizeaza activitatea purtătorilor, arată că românii au fost cei mai petrecăreţi. Până la ora 03:55. La miezul noptii, peste 90% din populatia României era în toiul chefului. La fel, ruşii, ucrainenii şi brazilienii.

Deşi spectaculoase, petrecerile din New York nu au reuşit să îi ţină pe americani prea mult în stradă. Acelaşi studiu arată că dincolo de Ocean, somnul a învins distracţia. Americanii au mers la culcare în noaptea de Revelion înainte de ora unu. La fel australienii, chinezii şi britanicii.

Azi noapte, românii au mai dovedit o dată că distracţia se transmite ereditar. De la cei mai mici la cei mai mari, toţi ştiu un singur lucru: “În seara asta e noapte albă. Nu dormim deloc!”

Citiți și: 

VIDEO. La mulți ani! Cum s-au distrat românii în noaptea de Revelion 

Revelion la temperaturi extreme. 5000 de oameni au petrecut Revelionul în stradă, la Iași, la minus 18 grade Celsius
VIDEO. Lumea a întâmpinat 2015 cu un spectacol de lumină și culoare
Cum a intrat lumea în noul an

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri