Sărbători pe gheaţă. Cât costă distracţia pe cele nouă patinoare din Bucureşti

Data publicării:
patinoare

După mesele copioase, mii de bucureşteni şi-au petrecut sărbătorile la patinoar. Cum patinajul în sine este un sport fără vârstă, cei mici şi cei mari s-au bucurat deopotrivă de el. În Bucureşti sunt deschise nouă patinoare.


La patinoarul din Cişmigiu, o oră pe gheaţă costă 10 lei în timpul săptămânii şi 15 lei în weekend. Un alt patinoar la fel de popular este cel din Herăstrău, unde se practică aceleaşi preţuri. Dacă nu veniţi cu patinele de acasă, puteţi să le închiriaţi. Pentru două ore, ele costă 15 lei.

Patinoarele din Cişmigiu şi Herăstrău funcţionează de luni până joi, între orele 10:00-21:00, vinerea şi sâmbăta de la 10:00 la 22:00, iar duminica - de la 10:00 la 24:00, cu un program de două ore şi pauză de o oră între serii.

Este deschis şi patinoarul din Parcul Tineretului, de luni până duminică, în intervalul 10:00-22:00. Preţurile sunt de 10 lei pentru acces şi 10 lei pentru închirierea de patine.

În sectorul 3 al Capitalei, un mic patinoar este situat chiar în mijlocul Parcului Titan, singurul pe care accesul este gratuit.

Şi Patinoarul Floreasca este deschis în fiecare zi până la miezul nopţii. Pentru două ore, intrarea costă 15 lei, închirierea patinelor tot 15 lei, iar cei care doresc să îşi ascută patinele plătesc 10 lei.

Patinoarul din Drumul Taberei este unul dintre cele mai populare din Capitală. Aici, biletul de intrare şi închirierea patinelor costă 10 lei fiecare.

În cazul în care este prea frig afară, există opţiunea patinoarelor acoperite din interiorul centrelor comerciale AFI Cotroceni, Promenada şi Unirea Shopping Center. La Patinoarul AFI preţul creşte în funcţie de vârstă: pentru copii plătiţi 13 lei, pentru tineri 15 lei, iar adulţii trebuie să scoată din buzunar 18 lei.

Şi patinoarul de pe teresa mall-ului Promenada atrage mulţi bucureşteni. Biletul de intrare costă 20 de lei, iar în weekend şi de sărbători preţul ajunge la 25 de lei. În schimb, dacă veniţi însoţiţi, primiţi două bilete la preţ de unul.

În fine, la Unirea Shopping Center se află primul patinoar din România situat pe acoperişul unei clădiri, praspăt inaugurat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri