Senzații tari cu tiroliana la Canionul Șapte Scări

Data publicării:
tiroliana

Iubitorii de natură, liberi de întâi mai, s-au dus la munte, la pădure. În apropiere de Brașov, în Canionul Şapte Scări, zeci de oameni au profitat de vremea bună și au urcat pe munte, au coborât pe tiroliană, s-au bucurat de aerul curat şi de priveliştea înălţimilor.

Oamenii s-au dus în parcul de aventură pentru a-şi testa curajul și pentru adrenalină.

Turist: „Mai bine ca la grătare, mişcarea face bine întotdeauna.”

Turist: „E foarte mişto, mie îmi plac traseele de munte, chiar practic foarte des sportul ăsta şi îmi place să fac mişcare, nu să stau la grătar.”

Cei care nu s-au încumetat să se lanseze la vale s-au bucurat de frumusețea canionului.

Cristian Popa, responsabil Canionul 7 Scări: „Iau o porţie foarte bună de relaxare, care relaxare este datorată ambientului în general, munţilor, curgerii apei. În afară de asta pot vizita canionul 7 scări care este una dintre frumuseţile naţionale şi din sud estul Europei cele mai atractive. Tiroliana a apărut ca necesitate a turiştilor de a se reîntoarce la baza traseului. Mulţi dintre ei erau obosiţi şi ne-au tot întrebat dacă nu există vreo variantă. Şi atunci ne-am gândit că una dintre modalităţile prin care ei se pot întoarce este pe calea aerului, să spunem aşa.”

Canionul a fost modernizat în 2013, când au fost montate scări şi pasarele metalice. Atunci a apărut şi traseul de tiroliană. A fost folosit, între timp de aproape 150.000 de oameni.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri