Seriale de calitate pe Digi Play

Data publicării:
digiplay bun

Alias”. Sydney este o studentă atletică care lucrează pentru o divizie secretă a CIA. Deşi obţine locul de muncă pe care şi-l dorea, Sydney este pusă în situaţia de a face o alegere neplăcută: între CIA şi iubitul său, care o cere în căsătorie. Puteţi urmări episoadele acestui serial numai pe Digi Play.

"Capcana minţii" este un alt serial pe care îl puteţi urmări prin platforma Digi Online.

Daniel Pierce este expert în boli neurologice, dar este şi bolnav de schizofrenie. Doctorul-detectiv rezolvă cazuri printr-o perspectivă cu totul diferită şi plină de imaginaţie.

"Kyle XY" este un alt serial pe care vi-l recomandăm. Un psiholog ia în grija sa un adolescent care nu îşi aminteşte de unde vine. Băiatul căruia i-a fost dat numele de Kyle pare să aibă câteva abilităţi ieşite din comun.

Serviciul Digi Play, unde puteţi urmări aceste filme, este disponibil prin platforma Digi Online şi oferă acces la o colecţie impresionantă de filme actualizată săptămânal. Veţi găsi în listă filme pentru toate gusturile, de la comedii romantice, la acţiuni, aventuri şi animaţii. Abonamentul este disponibil tuturor clienţilor RCS&RDS care deţin cel puţin un serviciu Digi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri