Show-ul Kings of Leon de la Bucureşti va dura două ore; peste 400 de agenţi vor asigura paza

Data actualizării: Data publicării:
Kings Of Leon caleb
FOTO: Gulliver/ Getty Images

Concertul pe care formaţia americană Kings of Leon îl va susţine sâmbătă la Bucureşti va dura aproximativ două ore şi peste 400 de agenţi vor asigura paza pentru show. Vor exista restricţii de trafic în zonă, iar în cazul în care vremea va fi nefavorabilă, acoperişul Arenei Naţionale va fi tras.

Kings Of Leon caleb
FOTO: Gulliver/ Getty Images

Traficul din zona stadionului va fi restricţionat în ziua concertului, în intervalul orar 16.00 - 23.00, atât pe strada Maior Ion Coravu, strada Tony Bulandra, cât şi pe străzile mai mici care leagă Vatra Luminoasă de strada Maior Ion Coravu. Aceste restricţii nu se aplică în cazul riveranilor, potrivit News.ro.

Porţile stadionului vor fi deschise la ora 17.30. Datorită controalelor de securitate sporite, organizatorii recomandă publicului să ajungă la stadion cât mai devreme posibil. Iata harta de acces pe sectoare:

„Au avut loc mai multe şedinţe cu instituţiile şi, din informaţiile avute de la ei, România nu se află pe harta ameninţărilor teroriste. Asta nu înseamnă că autorităţiile nu vor aloca efective serioase pentru siguranţa participanţilor. Pe lângă ei, firma de pază are un efectiv de 400 de agenţi”, a declarat Daniel Vlad, reprezentant al companiei Alive, organizatoare a evenimentului, pentru News.ro.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Show-ul Kings of Leon, o producţie în valoare de 450.000 de euro, va dura aproape două ore. Formaţia îşi va prezenta la Bucureşti cel mai nou album, „Walls”, lansat la începutul acestui an, dar va interpreta şi piese de pe discurile mai vechi. „Walls" este al şaptelea material discografic al trupei şi a debutat pe locul întâi în Billboard 200, cu vânzări de 77.000 de copii în prima săptămână.

În deschidere - DJ J The Funky Bear (România), Golan (România) şi LP (SUA). 

Biletele pentru acest concert au fost cumpărate din România, dar şi din ţări ca Bulgaria, Turcia şi Republica Moldova. Tichetele disponibile au preţuri de 95, 160, 180, 190 (gazon), 230, 285 (golden ring) şi 500 de lei (VIP).

Evenimentul este organizat de Alive în parteneriat cu Primăria Municipiului București.

Kings of Leon este o trupă rock înfiinţată în Nashville, Tennesse, în anul 2000. Grupul este alcătuit din fraţii Caleb Followill (voce, chitară), Nathan Followill (tobe, percuţie) şi Jared Followill (bas, backing vocals) şi verişorul lor Matthew Followill (chitară, backing vocals). Pentru primele discuri, trupa a abordat un stil cu influenţe Southern rock, blues şi country, dar, gradual, Kings of Leon a inclus rockul alternativ, garage rock, post-punk. Cel de-al patrulea album de studio al grupului, „Only by the Night”, lansat în septembrie 2008, i-a adus celebritatea la nivel mondial, a fost bine primit de critici şi a cuprins câteva piese de succes, precum „Sex on Fire”, „Use Somebody”, „Closer” şi „Crawl”. Kings Of Leon a primit şapte nominalizări la premiile Grammy, câştigând trei dintre aceste trofee.

Pentru a cumpăra bilete, intrați aici.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri