ShowNews. Momentele haioase din StarWars fac înconjurul internetului

Data publicării:
star wars FB

A rămas mai puţin de o lună până la mult aşteptata lansare a episodului 2 din Hunger Games, dar fanii pot vedea primele imagini chiar de astăzi. „Catching Fire” este cea de a doua poveste din trilogia Jocurile Foamei.

Producătorii se aşteaptă la 100 de milione de euro în prima săptămâna după lansare, spun cei de la Cinemablend. Proiecţia oficială are loc pe 22 noiembrie în Statele Unite, iar la noi în ţară va ajunge probabil de Crăciun.

De curând au ieşit la iveală câteva momente haioase din StarWars. Imaginile au făcut deja înconjurul internetului şi al Site-urilor, iar cei de la HuffingtonPost îl numesc "Unul la un milion". Imaginile arată bâlbe ale lui Han Solo, Prinţesa Leia şi ale figuranţilor, cât şi pe Luke Skywalker într-o discuţie cu George Lucas despre supernova.

Fanii cântăreţului R. Kelly sunt supăraţi şi îşi vor banii înapoi după concertul din Louisiana. Spectatorii au plătit 150 de dolari pe bilet şi spun că pe scenă s-a urcat o sosie a cântăreţului, după mai bine de 4 ore de aşteptare, anunţă cotidianul The Mirror. R.Jelly este cel care seamănă leit cu celebrul R Kelly, şi se presupune că i-ar fi ţinut locul pe scenă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri