Solistul trupei Mötley Crüe, acuzat pentru agresarea unei femei

Data publicării:
motley crue - getty

 

Foto: Gulliver/Getty Images

Vince Neil este acuzat că, pe 7 aprilie, s-a năpustit asupra unei femei, trăgând-o de păr şi punând-o la pământ. El a insistat că doar a împins-o în trecere. Potrivit filmărilor surprinse de camerele instalate de poliţie în zonă, rockerul în vârstă de 55 de ani s-a purtat grosolan.

El ar putea primi o pedeapsă de şase luni de închisoare, dacă va fi găsit vinovat de act de violenţă.

Din informaţiile momentului, femeia dorea să primească un autograf din partea starului. 

Vince Neil se află împreună cu actorul Nicolas Cage, care a încercat să îl liniştească. ”Termină cu porcăria asta”, i-a strigat atunci Nicolas Cage lui Neil.

Nu este pentru prima dată când Vince Neil se află într-o astfel de situaţie. El a fost trimis la închisoare pentru 30 de zile, în 1984, pentru că a condus sub influenţa alcoolului, iar în accidentul de maşină în care a fost implicat şi-a pierdut viaţa toboşarul Nicholas ”Razzle” Dingley al trupei Hanoi Rocks.

Vince Neil a fost arestat în 2002, pentru că l-a lovit pe producătorul muzical Michael Schuman, şi a fost nevoit să efectueze mai multe ore de muncă în folosul comunităţii. În 2004, un mandat de arestare a fost emis pe numele său, după ce a bătut un inginer de sunet, lăsându-l inconştient. A primit o pedeapsă de 15 zile de închisoare şi 15 zile de arest la domiciliu, pentru că a condus, din nou, sub influenţa alcoolului, iar anul următor a fost nevoit să plătească o amendă de 1.000 de dolari, după ce a pledat vinovat în cazul acuzaţiei de comportament turbulent faţă de fosta sa iubită Alicia Jacobs.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri