Spectacol aeronautic în Bucureşti

Data actualizării: Data publicării:
miting aerian lacul morii

Unul dintre cele mai atractive mitinguri aviatice din ţară s-a desfăşurat, astăzi, în Bucureşti. Avioane de acrobaţie, aparate ultrauşoare, dar şi aparate de transport ale aviaţiei militare i-au încântat pe miile de bucureşteni care au venit pe malul Lacului Morii.

Măiestria piloţilor şi exerciţiile spectaculoase ale scafandrilor Ministerului de Interne au fost cele mai apreciate momente de către cei peste două mii de oameni care au venit să urmărească mitingul aeronautic de deasupra Lacului Morii. Rând pe rând, avioane de acrobaţie, elicoptere private dar şi cele ale MAI, precum şi paraşutişti i-au încântat pe spectatori.

„E minunat, mai ales pentru copii, dar chiar şi pentru noi adulţii este un lucru extraordinar”, spune unul dintre spectatori.

„Pentru copii, să înveţe şi ei ce înseamnă un show aviatic, ce înseamnă o simulare cu SMURD şi cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă. Lucrez în domeniu şi ştiu despre ce e vorba”, explică altul.

Mitingul aeronautic a durat patru ore. În timp ce în aer aparatele de zbor efectuau diferite acrobaţii, pe apă sky jet-urile şi velierele impresionau spectatorii.

Diana Dumitrache, organizatoarea evenimentului: „Este singurul show care combină acrobaţiile aeriene cu cele nautice din România, a devenit deja o tradiţie.”

În parcul Crângaşi, situat chiar lângă Lacul Morii, Ministerul Apărării dar şi pompierii şi-au expus tehnica de luptă şi intervenţie. A fost a şaptea ediţie a acestui neobişnuit show-ului aeronautic.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri