Tânăra care și-a furat înapoi bicicleta

Data actualizării: Data publicării:
jen
Foto: Facebook

După ce i-a fost furată bicicleta, o tânără din Marea Britanie a decis să-și facă singură dreptate. Pentru că ancheta poliției se desfășura lent, a decis să-și recupereze bunul prin forțele proprii.

jen
Foto: Facebook

După ce a raportat la poliție furtul bicicletei, Jenni Morton-Humphreys, în vârstă de 30 de ani, a descoperit, chiar a doua zi, un anunț de vânzare pe Facebook, în care apărea chiar bicicleta furată. Iar în acel moment planul de recuperare al bicicletei a început să prindă contur. Jenni l-a contactat pe vânzător și au programat o întâlnire. Asta după ce a anunțat poliția, care a refuzat să o susțină sau să-l aresteze pe presupusul hoț, din lipsă de dovezi, și care i-a recomandat să renunțe la planul periculos.

Cu toate acestea, tânăra și-a pus planul în aplicare și s-a întâlnit cu hoțul pe una dintre cele mai periculoase străzi din Bristol.

A cerut să testeze bicicleta și, odată urcată pe ea, a pedalat cât de repede a putut, fără să se uite înapoi.

„M-am asigurat că nu voi avea nimic important asupra mea, doar niște chei și un pachet de țigări, pe care le-am înmânat vânzătorului pentru a le ține cât timp mă plimb cu bicicleta,” a povestit Jenni, citată de DailyMail.

Ulterior, s-a declarat încântată de starea în care și-a regăsit bicicleta, aceasta fiind reparată pe alocuri, cât timp s-a aflat în grija hoților.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri