Topul celor mai spectaculoase plaje din lume

Data publicării:
poza 1

 

FOTO: TripAdvisor

Plaja Anse Lazio din Praslin, Seychelles. Este principalul obiectiv turistic dacă ajungeţi în Insulele Seychelles. Este considerat cea mai frumoasă insulă din lume.Pe lângă padurile tropicale cu păsări rare, turiştii vor fi impresionaţi şi de livezile de vanilie.

FOTO: Wikipedia

Plaja Lanikai din Oahu, Hawaii. O plajă foarte frumoasă preferată de fotografi pentru peisajele sale.

Plaja Navagio din Zakynthos, Grecia. Admirată pentru culoarea albastră a apei şi considerată cea mai frumoasă plajă din Grecia. Localizarea ei o face mai accesibilă românilor care o vizitează anual în număr mare. 

FOTO: TripAdvisor

Plaja Eagle din Aruba, Caraibe. Plajă populară pentru iubitorii de sporturii nautice

Insulele Turks şi Caicos, din Golful Grace. Situate în Oceanul Atlantic de Nord de pe insula Provinciales, oferă peisaje unice pentru turişti.

Plaja Whitehaven din Whitsunday, Australia. O întindere de 7 kilometri de nisip alb. În 2008, plaja a primit titlul de „Cea mai curată plajă”.

Plaja Radhanagar din Havelock, India. Una dintre cele mai frumoase plaje din Asia. Plaja este apreciată pentru faptul că este păstrată în starea naturală iniţială.

Plaja Siesta din Florida, SUA. Nisipul alb fin din particule mici este foarte apreciat de turiştii care vizitează acest loc.

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri