Topul Forbes al celor mai bine plătite modele din lume

Data actualizării: Data publicării:
Colcci - Runway - SPFW Summer 2016
SAO PAULO, BRAZIL - APRIL 15: Gisele Bundchen walks the runway during the Colcci show at SPFW Summer 2016 at Parque Candido Portinari on April 15, 2015 in Sao Paulo, Brazil. (Photo by Fernanda Calfat/Getty Images)

Gisele Bündchen, în vârstă de 36 de ani, este în continuare cel mai bine plătit top model din lume, cu 27 de milioane de euro încasați anul acesta, potrivit clasamentului pe 2016 al celor mai bine plătite modele realizat de revista Forbes, potrivit Agerpres. Pe locul doi în acest top se află modelul Adriana Lima. 

Colcci - Runway - SPFW Summer 2016
Foto: Gulliver/ Getty Images

Top modelul brazilian este urmat însă îndeaproape de alte vedete, precum Kendall Jenner și Gigi Hadid, care au cucerit un loc în topul Forbes, mai ales datorită popularității lor pe rețelele de socializare, potrivit ABC.

Gisele Bündchen, care ocupă primul loc în topul modelelor celor mai bine plătite din 2002, câștigă mulți bani și datorită contractelor sale cu Chanel, Carolina Herrera și Pantene, precum și din publicitatea pentru încălțămintea Arezzo și pentru canalul SkyTV din Brazilia natală. În plus, Gisele are propria marcă de lenjerie și produse de îngrijire a pielii care îi completează veniturile.

Adriana Lima, „îngeraș" la Victoria's Secret, s-a clasat pe locul doi cu un venit de 9,3 milioane de euro. Top modelul, în afară de a defila pentru o firmă de lenjerie, a fost prezent la săptămânile de modă internaționale cele mai importante precum cea de la Milano și Paris și este de asemenea imaginea Calzedonia.

"Julieta" - Red Carpet Arrivals - The 69th Annual Cannes Film Festival
Foto: Gulliver/ Getty Images

Chiar dacă nu se plasează în fruntea listei, Kendall Jenner este marea câștigătoare a anului cu o creștere a veniturilor de 150%, ocupând locul al treilea. Cu un câștig de 8,9 milioane de euro obținuți într-un an, Jenner este top modelul cu cei mai mulți followeri pe Instagram, 64,4 de milioane, și are contracte de multe milioane cu firme ca Estée Lauder sau Calvin Klein.

"From The Land And The Moon (Mal De Pierres)" - Red Carpet Arrivals - The 69th Annual Cannes Film Festival
Foto: Gulliver/Getty Images

Sora lui Kim Kardashian împarte locul trei cu Karlie Kloss, care și-a dublat câștigurile față de 2015 și a devenit top modelul cu cele mai multe campanii publicitare, 18 în total, inclusiv pentru Express, L'Oréal și Swarovski.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri