Tren de lux în gara din Brașov

Data publicării:
tren de lux - GettyImages - 23 iulie 2015

33 de turişti au coborât în gara din Braşov, nerăbdători să descopere un oraş cu istorii fascinante. Au vizitat Castelul Bran şi Cetatea Râșnov. „Cu toţii am auzit de Dracula, de România. Am auzit că este frumoasă. Dar pentru mine şi pentru mulţi dintre noi este prima dată când o vedem, spune unul dintre turiști.

Pasagerii acestui tren au scos din buzunar între 800 și 1.400 de euro pe zi. Bani în schimbul cărora au primit cuşete spaţioase, cu aer condiţionat, lambriuri din lemn, fotolii din stofă fină şi room service la orice oră din zi sau din noapte.

În meniu, călătorii au avut somon fume, pate de macrou, friptură de viţel înăbuşită în bere, cu ceapă în malţ, ştrudel de cireşe cu vanilie şi scorţişoară sau mousse de ciocolată.

Trenul face în România doar două opriri: la Brașov și la Sighișoara. Iar până acum nu a avut niciun minut de întârziere pe căile noastre ferate.

Sejururile cu trenurile încep să aibă clienţi şi din România. Pentru anul 2016, care marchează 100 de ani de la începerea proiectului „Trans-Siberian Express”, au fost făcute deja rezervări pe ruta Moscova-Vladivostok.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri