Ultimul weekend de vară, pe litoral. Turiștii au parte de distracție la prețuri mici

Data publicării:
crop litoral mediafax

Vremea frumoasă, dar și prețurile avantajoase de pe litoral au fost de partea turiștilor la acest sfârșit de săptămână. Cei aproximativ 60.000 de turiști care au venit la mare s-au bucurat de plajă, evenimente pentru toate gusturile, petreceri, festivaluri, parade și concerte.

De asemenea, ei au beneficiat și de tarife la cazare scăzute, deoarece hotelierii au redus prețurile după ce a trecut vârful de sezon cu aproape 20 de procente. La un hotel de 3 stele din Mamaia o noapte costă 100 de lei, în Eforie Nord 80 de lei, iar în Vama Veche 70 de lei, pentru o persoană, fără mic dejun.

La hotelurile de 4 și 5 stele, în Mamaia o noapte de cazare costă între 260 și 340 de lei, în regim demipensiune, în Eforie 240 lei la 4 stele, cu micul dejun inclus, iar în Vama Veche, tot la 4 stele, 160 de lei de persoană, cu mic dejun.

Gradul de ocupare a hotelurilor zilele acestea a fost între 55 și 60%, iar de mâine, veștile pentru turiști sunt și mai bune deoarece prețurile vor scădea cu încă 20 de procente, grație programului „Litoralul pentru toți”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri