Vacanţe mai ieftine la vară, dacă veţi achiziţiona pachetele turistice acum 

Data publicării:
21.11 mare

Turiştii care preferă să-şi petreacă vacanţa de vară pe litoralul românesc îşi fac rezervările chiar şi cu şase luni înainte. Asta le aduce un discount substanţial, de cel puţin 30 de procente.

Anca Nedea, preşedinte Autoritatea Naţională pentru Turism : Sunt agenţii de turism care fac, cu ocazia acestor târguri, pachete speciale.

Mamaia rămâne, în continuare, cea mai căutată staţiune. 

Cristian Bărhălescu, proprietarul unei agenţii de turism : Încă din luna septembrie am vândut pachete pentru 2016, pentru vară atât circuite, cât şi sejururi şi asta datorită reducerilor.

Dacă anul trecut, în vârf de sezon, în Mamaia, preţurile pentru un sejur de 6 nopţi variau între 266 şi 800 de lei, vacanţa rezervată până pe 31 decembrie aduce preţuri mult mai mici: între 180 şi 560 de lei.

Virgil Maxinese,agent de turism : Pentru un hotel de trei stele, cu mic dejun, pentru un sejur de cinci nopţi, undeva la 450 de lei de persoană.

Anul trecut în august, un turist care a mers în sudul litoralului a plătit pentru un sejur între 206 şi 470 de lei. Prin early-booking, acelaşi sejur costă acum între 144 şi 345 de lei, fără mic dejun inclus. Şi Delta Dunării se vinde bine, chiar dacă este vorba despre un altfel de turism: de fotografie şi birdwatching. Reducerile pentru pasionaţii de natură ajung şi la 20%.

Florin Palade, director agenţie de turism : Între 80 şi 90 de euro de persoană, pe zi, fullboard. Asta înseamnă cu totul inclus, de la mesele...cele trei mese pe zi, transport, ghizi specializaţi

Nu doar cei ce iubesc marea au găsit oferte la Târgul de Turism Constanţa. S-au vândut bine şi pachetele la munte.

Corina Martin, preşedinte Federaţia Asociaţiilor de Promovare din Turism 45% reducerea! Altfel spus, plătim doar 344 de RON pentru o vacanţă de cinci nopţi, în orice perioadă a anului 2016, în loc de 644 de RON

O turistă se declară foarte mulţumită de preţul plătit: Am luat la Herculane, 890 de lei, cinci nopţi, şase zile cu autocarul şi cu atâtea vizite....păi numai dacă mergi cu trenul de aici şi până la Baia Mare te costă 800...el puţin 800!

Târgul Vacanţa se încheie duminică, însă ofertele rămân valabile până în ultima zi a anului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri