VIDEO 360° | Cascadorie spectaculoasă: salt peste un monopost care rula cu 100 km/h

Data publicării:
cascador

Damien Walters, un cunoscut cascador care a jucat în mai multe producții hollywoodiene, a lucrat împreună cu un staff care număra 30 de persoane, pentru ca mișcarea să fie fără greșeală.

În prealabil, specialiștii au măsurat timpul ideal de care Walters avea nevoie să sară pentru a putea ocoli mașina. A făcut mai multe repetiții cu monopostul trecând în paralel, până la săritura perfectă.

La rândul său, mașina de Formula E a fost condusă de un pilot cascador, Alistair Whitton, care nu mai fusese la volanul unui astfel de monopost. Cu toate acestea, a acceptat misiunea fără probleme și a menținut viteza constantă de 62 de mile pe oră (99,7 km pe oră).

Pentru a demonstra că nu este vorba de un trucaj, cei care au realizat videoclipul au publicat și o înregistrare la 360 de grade.

„Am făcut o mulțime de cascadorii periculoase în cariera mea, dar trebuie să admit că la niciuna nu am fost atât de emoționat ca la aceasta. Sunt încântat de cum a ieșit”, a spus Damien Walters.

Fost gimnast, Damien Walters a fost în ultimii opt ani cascador în mai multe producții hollywoodiene, printre care se numără titluri precum Hellboy 2, Ninja Assasin, Captain America, James Bond: Skyfall, 47 Ronin sau Assassin's Creed, ultimul urmând să se lanseze mai târziu în acest an.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri