VIDEO. A fost lansat un nou trailer pentru sezonul 6 al serialului „Game of Thrones” 

Data publicării:
game of thrones captura-1

Noul trailer, care este mai lung decât primul, având 2 minute, oferă mult mai multe detalii despre personajele rămase în serial. Video-ul a adunat deja peste 4 milioane de vizualizări în doar câteva ore de la lansare.

Cel de-al şaselea sezon al serialului este aşteptat de fanii din lumea întreagă, în special pentru a afla care este soarta personajului principal, Jon Snow, dar şi pentru că volumul al şaselea din seria „Cântec de gheaţă şi foc”, din care se inspiră serialul, nu a fost lansat încă pe piaţă.

În luna ianuarie, George R. R. Martin a anunţat în mod public faptul că a depăşit termenul limită ce i-a fost impus de editorii lui în privinţa predării spre publicare a celui de-al şaselea manuscris din seria „Cântec de gheaţă şi foc” şi că, din acest motiv, volumul în cauză nu va putea fi publicat înainte de debutul celui de-al şaselea sezon din serialul „Game of Thrones”, care va avea premiera pe postul HBO, pe 24 aprilie.

„Urzeala Tronurilor” este un serial de televiziune produs de HBO sub forma unei fantezii medievale, pe baza romanelor scrise de George R. R. Martin în seria „Cântec de gheaţă şi foc”. Serialul prezintă aventurile dramatice şi intrigile la care participă membrii familiilor Stark, Lannister, Baratheon şi Targaryen, care vor să cucearască Tronul de Fier din regatul Westeros.

Serialul a devenit un veritabil fenomen social, fiind extrem de apreciat de telespectatori pentru interpretările actorilor, complexitatea personajelor, evoluţia firului narativ şi decorurile spectaculoase. „Urzeala tronurilor” a câştigat şi numeroase trofee importante, inclusiv 26 premii Emmy.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri