VIDEO. Adevăratul Moș Crăciun a venit la București

Data publicării:
mos craciun adevarat

Nici nu mai ştie când a împărţit primele cadouri, dar un lucru este sigur: iubeşte foarte mult copiii şi se consideră cel mai norocos om din lume pentru că, la rândul său, este iubit de milioane de copii.

Primesc mai mult de un milion de scrisori anual. Copiii îmi scriu iarna, dar şi vara . Am ajutoare care folosesc acum şi canalele moderne de comunicare şi chiar răspundem la toate scrisorile primite de la copiii din întreaga lume. Sunt persoana care primeşte cele mai multe scrisori din lume”, spune Moș Crăciun.

A fost plăcut impresionat de copiii din România, care nu-şi doresc doar jucării şi telefoane de ultimă generaţie, aşa cum îşi doresc copiii din alte ţări.

„Copiii din România îşi doresc să fie sănătoşi, apropiaţi şi iubiţi de părinţi şi de cei dragi, ceea ce este admirabil”, spune Moșul.

Fiind, însă, un împătimit al tenisului, i-a atras în mod special atenţia o anumită româncă: Simona Halep, căreia i-a urmărit cariera.

Îi doresc Simonei Halep mult succes pentru că este foarte greu să treci de la amator la profesionist, iar ea a reuşit să facă acest lucru. Are un joc foarte frumos”, crede el.

Din păcate, nu acelaşi lucru a putut să spună şi despre politicienii din România.

Au făcut câteva prostioare anul acesta, dar, în mare, situaţia este sub control”, crede Moș Crăciun.

Moş Crăciun rămâne în România doar câteva zile. Curând va face cale întoarsă la regatul său din Rovaniemi, unde momentan au rămas ajutoarele sale şi doamna Crăciun care îl ajută să împacheteze toate darurile la timp. Ca în fiecare an, Moşul promite că în seara de Ajun va pleca în marea călătorie de livrare a a cadourilor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri