VIDEO. Aquapark la sat

Data publicării:
acvpark

După o zi de muncă în câmp, nimic nu se poate compară cu clipele de relaxare de la aquapark-ul din sat. Este ceea ce cred autoritățile din localitatea Alexandru cel Bun din Neamț. Dar cei mai mulți dintre cei aproape 5.000 de localnici nu par atât de dornici de distracție. Au alte griji.

Nu e pentru mine, eu abia mă târâi împrejurul casei. Altceva trebuia făcut, canalizare”, spune un bătrân.

Dacă localnicii nu par interesaţi, edilii speră ca parcul de distractii sa atragă măcar turiști. „Foarte mulți bucureșteni ne-au trimis e-mailuri să le spunem de camere și acces la pachetul balnear de acolo”, susține primarul Ion Rotaru.

Doar că aquapark-ul ul nu e gata deocamdată, ar putea fi inaugurat în vara anului viitor. S-au realizat două treimi din lucrări, dar reprezentanții administrației locale știu exact cum va arăta noua atracție turistică.

Un pic mai mare de cum e la Braşov, că am mai copiat şi de la Braşov şi am făcut un proiect să fie adecvat acestei zone”, explică Valeriu Lazarov, viceprimarul comunei Alexandru cel Bun.

Parcul de distracții se întinde pe o suprafață de 6,5 hectare, iar costurile totale ale proiectului sunt de patru milioane de euro, bani europeni.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri