VIDEO. Arnold Schwarzenegger, atacat de un elefant în timpul unui safari

Data publicării:
arnold

 

Foto: Facebook

Actorul se afla într-o mașină de teren când un elefant s-a întors din drumul său încercând parcă să "înfrunte'' autovehiculul în care se afla vedeta. În clipul postat pe rețeaua Instagram, Schwarzenegger poate fi văzut în partea din dreapta jos în timp ce elefantul se apropie de vehicul. Se aude cum ghidul, aflat pe locul din față al mașinii, spune ''Nu, nu, nu!'', în timp ce animalul apropie unul dintre colții săi de capotă, producând un zgomot metalic puternic, scrie Agerpres.

''Am un respect absolut pentru aceste frumoase animale puternice, chiar dacă unii dintre noi trebuie să își schimbe pantalonii după întâmplarea asta. Trebuie să ne oprim din a le ucide, să facem o fotografie, nu să tragem cu arma'', a spus Schwarzenegger, referindu-se la acest incident.

Arnold Schwarzenegger s-a aflat în Africa de Sus pentru promovarea la Johannesburg a evenimentului Arnold Sports South Africa, despre care actorul spune că este cel mai mare festival dedicat mai multor sporturi. Evenimente similare sunt organizate în Australia, Brazilia, Hong Kong, Spania și SUA.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri