VIDEO. Campionat de chitară invizibilă

Data publicării:
chitara

La prima vedere pare un paradox, dar este vorba despre campionatul chitarelor invizibile, unde participanţii trebuie să fie cât mai inventivi.

Campionatul nu cere talent muzical şi nici măcar pricepere în utilizarea instrumentelor. Concurenţii trebuie doar să mimeze cu multă inspiraţie că interpretează la o chitară invizibilă.

Dacă tu nu crezi că interpretezi la un instrument invizibil, atunci nimeni nu te va crede şi nu mai este atât de amuzant. Trebuie să te transpui complet în pielea personajului şi în ceea ce faci pe scenă. În plus, trebuie să fii dispus să faci lucruri pe care nimeni nu le-a mai văzut vreodată”, explică Aristotle, câștigătorul concursului de anul trecut.

Câştigătorul este ales pentru capacitatea sa de a se mişca pe scenă şi modul în care pretinde că interpretează o melodie la chitara invizibilă. Momentul trebuie să fie cât mai realist.

Prima ediţie a campionatului american de cântat la chitare invizibile a avut loc în anul 2003. Ideea a avut atât de mult succes încât a fost preluată şi de state din Europa.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri