VIDEO. Donald Trump, ironizat de „Familia Simpson”

Data publicării:
trump

 

În acest clip video, candidatul republican Donald Trump este prezentat în timp ce citeşte o carte intitulată ”Great Speeches by A. Hitler” (”Marile discursuri ale lui A. Hitler”).

Atunci când Homer Simpson spune că ar putea să voteze pentru Trump, soţia lui, Marge, îi spune: ”Dacă acesta este votul tău, atunci mă întreb dacă voi putea să mai trăiesc cu tine”.

Homer îi răspunde astfel: ”Şi uite aşa am devenit democrat”.

Hillary Clinton şi Donald Trump se vor confrunta în alegerile prezidenţiale din Statele Unite, care vor avea loc pe 8 noiembrie. 

”Familia Simpson”, care a difuzat pe parcursul celor 27 de sezoane ale sale peste 500 de episoade, este cel mai longeviv serial animat american. Serialul, creat de Matt Groening, prezintă aventurile membrilor unei familii din clasa de mijloc americană - Homer, Lisa, Bart şi Lisa Simpson. ”The Simpsons” ironizează aproape tot ce ţine de cultura populară americană, majoritatea personajelor fiind stereotipuri. Serialul a ajutat la ridicarea standardelor animaţiei pentru adulţi, pregătind calea pentru alte seriale animate, precum ”South Park”. Adorat de critici şi simpatizat de public, serialul ”The Simpsons” a câştigat de-a lungul anilor un număr impresionant de trofee, inclusiv 31 Primetime Emmy şi 30 premii Annie, a fost desemnat cel mai bun serial TV din secolul al XX-lea de jurnaliştii de la revista Time  şi a primit o stea pe Walk of Fame în anul 2000.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri