VIDEO Flori, fete, fuste şi biciclete. Demonstraţie de stil pe două roţi la Constanţa

Data publicării:
bicle-1

La malul mării a avut loc duminică o demonstraţie de stil pe două roţi. 300 de doamne şi domnişoare elegant îmbrăcate au pedalat pe străzile principale ale Constanţei pentru a promova mersul pe bicicletă - nu doar ca sport, ci ca modalitate chic de deplasare urbană.


Cu biciclete cât mai colorate, decorate cu buchete de flori sau baloane, 300 de doamne şi domnişoare au plecat la plimbare prin oraş. Cele care au vrut să se alăture grupului au avut de îndeplinit o singură condiţie: neapărat să fie îmbrăcate în fustă.

Melania Covaci merge pe bicicletă de 36 de ani. Chiar şi la serviciu se duce numai cu bicicleta. Este chic, elegant şi sănătos, spune ea. „Am experienţa europenilor din Vest. Mergând prin Danemarca şi Olanda, le-am apreciat foarte mult pe doamnele de acolo care merg până şi la club cu bicicleta”, spune ea.

Îmbrăcate elegant, fetele au pedalat pe cele mai mari şi mai importante bulevarde din Constanţa, în încercarea de a promova bicicleta ca mijloc de transport în viaţa de zi cu zi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri