VIDEO. Parada pălăriilor la Royal Ascot

Data publicării:
palarii

Ca în fiecare an, doamnele din înalta societate britanică au apărut la Ascot nu doar pentru a urmări spectacolul, ci pentru a face parada pălăriilor, care mai de care mai extravagante. Anul acesta s-au purtat modelele supradimensionate.

Îmi place să vin aici cu prietenii pentru această sărbătoare a pălăriilor. Vrem să vedem ce se mai poartă, pentru că sunt tot felul de creaţii”, spune pălărierul Jane Elwell.

„Am făcut această pălărie pentru că eu nu cred că moda trebuie să fie luată prea mult în serios şi pentru că sunt britanică. Există un soi de mândrie atunci când eşti excentric şi cred că poţi fi amuzant, măcar pentru o zi”, spune Tiffany, bijutier.

Aşa cum toată lumea se aştepta, Regina Elisabeta a doua şi celelalte reprezentante ale Coroanei britanice au purtat modele mai cuminţi. Regina a ales o pălărie de culoare bleu, pe care a asortat-o costumului.

În acest an, Royal Ascot a început pe 17 și se va încheia pe 21 iunie. Prima cursă Royal Ascot a fost organizată sub conducerea Reginei Anne, în 1711. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri