VIDEO. Selena Gomez a lansat prima piesă solo după o pauză de doi ani

Data actualizării: Data publicării:
selena
Foto: Facebook

Vedeta pop Selena Gomez a lansat joi 'Bad Liar', prima sa piesă solo după o pauză de aproape doi ani după lansarea ultimului său album, 'Revival', relatează EFE. În două zile de la lansare, clipul a strâns peste 6 milioane de vizualizări pe YouTube.

selena
Foto: Facebook

Americanca de origine mexicană a colaborat în 2016 și 2017 la piesele unor artiști precum Charlie Puth, Kygo și Zedd, însă "Bad Liar" reprezintă întoarcerea ei pe scena muzicală după o lungă absență.

'Bad Liar' reia linia melodică a piesei 'Psycho Killer', hitul trupei americane Talking Heads, și amintește despre dificultățile de a trece peste o despărțire, o temă recurentă în cântecele Selenei Gomez, scrie Agerpres.

Artista încă nu a dezvăluit dacă 'Bad Liar' este primul său single de pe ceea ar putea fi cel de-al treilea său album său este un cântec izolat. Deși piesa poate fi ascultată deja pe diferite platforme, videoclipul poate fi vizionat în exclusivitate doar pe Spotify.

Selena a postat în urmă cu câteva zile mesaje criptate pe rețelele de socializare în care se putea citi 'Bad Liar' scris cu ruj de buze și anunțul că noua sa piesă va fi lansată la 18 mai.

După ce s-a aflat o vreme în centrul atenției media, după ce a produs controversatul serial privind sinuciderea adolescenților intitulat '13 Reasons Why', artista, care se laudă cu 120 de milioane de foloweri pe Instagram, a dat fericitul anunț al revenirii sale pe scena muzicală fanilor săi.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri