VIDEO. SlowRide the City. Campanie de responsabilizare a motocicliștilor în trafic

Data publicării:
moto slowriders fb

Evenimentul are ca scop promovarea „bunului simț în trafic”, spune Stelian Muscalu, realizator al emisiunii Business Club și membru al grupului moto SlowRiders.

„Încercăm să responsabilizăm motocicliștii, fiindcă până acum marea majoritate a motocicliștilor a făcut pliante, cu mesajul: Șoferi, atenție la motocicliști. Încercăm să recitim sloganul acesta invers, să spunem: Motocicliști, atenție la șoferi. Din păcate, nici motocicliștii nu sunt niște îngeri. Conform statisticilor poliției, într-adevăr, majoritatea accidentelor moto se întâmplă din cauza șoferilor. Dar și motocicliștii au o parte de vină”, spune Stelian Muscalu.

Parada moto organizată de SlowRiders va avea loc pe 12 aprilie. Punctul de plecare este rondul Piața Alba Iulia, la 14:30. Motocicliștii vor merge pe bulevardele principale ale Capitalei, iar punctul final va fi Palatul Ghika. Aici va avea loc o petrecere și un concert.

Motocicliștii de la SlowRiders au adus astăzi, la Digi24, și un campion. Alin Grădinaru este un exemplu pentru tinerii din România: La 15 ani este multiplu campion național la motocross. Urmăriți o demonstrație făcută de acesta în materialul video atașat.

Cum s-a desfășurat evenimentul SLOWRIDE the City aflați din emisiunea La Volan. Tot aici puteți afla cele mai tari noutăți, teste și reportaje auto, moto și chiar velo, în fiecare sâmbătă, de la ora 10:30.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri