Videoclipul care a strâns 11 milioane de vizualizări într-o singură zi

Data publicării:
shakira a

"Deja Vu", noua piesă a divei columbiene Shakira, cântată în duet cu artistul american Prince Royce și însoțită de videoclipul în care cei doi dansează o "bachata" senzuală, a fost unul dintre cele mai vizualizate clipuri din acest sfârșit de săptămână, potrivit ziarului spaniol La Vanguardia.

shakira a

Shakira și-a lansat oficial în weekend noul videoclip "Deja Vu", alături de Prince Royce.

Fanii cântăreței columbiene așteptau cu mare nerăbdare clipul, nu doar pentru a o vedea pe artistă unduindu-și șoldurile în ritm de bachata, ci și datorită zvonurilor suscitate de o poză recentă care sugerează că ar fi însărcinată.

În videoclip, Shakira își arată din nou abilitatea de a-și mișca șoldurile cât mai senzual pe ritmul acestui dans.

Cum era de așteptat, videoclipul a fost unul dintre cele mai vizionate din acest sfârșit de săptămână. În doar 24 de ore, "Deja Vu" a primit peste 11 milioane de vizualizări, scrie Agerpres.

Un hit care se adaugă celorlalte succese lansate de Shakira în ultimul an, precum "Chantaje" — în colaborare cu Maluma — care s-a poziționat timp de câteva luni pe primele locuri ale celor mai ascultate piese, notează La Vanguardia.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri