Viral YouTube | Al doilea clip care a depăşit 2 miliarde de vizualizări

Data actualizării: Data publicării:
khalifa

Videoclipul cântecului ”See You Again”, un single interpretat de rapperul Wiz Khalifa şi inclus pe coloana sonoră a filmului ”Furious 7”, a devenit la sfârşitul săptămânii trecute cel de-al doilea material video din istorie care a depăşit pragul de 2 miliarde de vizualizări pe platforma YouTube, informează site-ul publicaţiei americane The Hollywood Reporter citat de News.ro.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În acest videoclip, care a fost conceput ca un tribut adus actorului Paul Walker, starul francizei ”Furios şi iute”, decedat într-un accident de automobil pe 30 noiembrie 2013, apare şi cântăreţul Charlie Puth.

Primul videoclip care a depăşit pragul de 2 miliarde de vizualizări pe YouTube este ”Gangnam Style”. Piesa rapperului sud-coreean Psy a reuşit această performanţă pe 1 iunie 2014. 

Cântecul ”See You Again” a fost lansat în martie 2015 pe albumul ce conţine coloana sonoră a filmului ”Furious 7”. Cântecul a fost utilizat în scena finală a filmului, în care personajul interpretat de Paul Walker, reconstruit cu ajutorul tehnicilor de editare computerizată, se retrage din cursele cu maşini, pentru a se dedica vieţii de familie. 

Imagini cu Paul Walker au fost incluse în videoclipul piesei şi alternează cu imagini ale cântăreţilor Wiz Khalifa şi Charlie Puth, pe fundalul unui apus de soare filmat la Los Angeles.

Alte videoclipuri care se apropie de pragul de 2 miliarde de vizualizări pe YouTube sunt cele ale pieselor ”Uptown Funk” (Mark Ronson şi Bruno Mars - 1,83 miliarde de vizualizări), ”Sorry” (Justin Bieber - 1,8 miliarde de vizualizări), ”Blank Space” (Taylor Swift - 1,75 miliarde de vizualizări), ”Hello” (Adele - 1,71 miliarde de vizualizări) şi ”Shake It Off” (Taylor Swift - 1,63 miliarde de vizualizări).

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri