”Warcraft. Începutul”, debut pe primul loc în box office-ul românesc cu încasări de peste 2 milioane de lei

Data publicării:
Warcraft-Poster

 

Filmul, cu Travis Fimmel şi Ben Foster în distribuţie, prezintă lupte cumplite zguduie planeta Azeroth, căci oamenii trebuie să înfrunte orcii pentru a înclina o dată pentru totdeauna balanţa unei confruntări milenare, precizează cinemagia.ro.

Filmul ”Ţestoasele Ninja 2/ Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows”, regizat de Dave Green, a coborât pe locul al doilea în box office-ul românesc, cu încasări de 170.969 de lei, după ce a fost vizionat de 8.153 de spectatori.

Comedia animată ”Angry Birds - Filmul/ The Angry Birds Movie”, regizată de Clay Kaytis şi Fergal Reilly, a urcat două locuri, afându-se acum pe poziţia a treia în box office-ul românesc, cu încasări de 164.362 de lei şi 8.933 de spectatori.

Pe locul al patrulea în clasament se află ”Maşina de bani/ Money Monster”, regizat de Jodie Foster, cu George Clooney şi Julia Roberts în rolurile principale. Drama, care spune povestea a doi oameni de televiziune ce se confruntă cu un investitor mânios, a debutat pe locul al doilea în box office-ul românesc, cu încasări de 155.677 de lei şi 7.815 de spectatori.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri