VIDEO. Animaţia care a debutat pe primul loc în box office-ul românesc

Data actualizării: Data publicării:
Pop Up Urban Drive In Movie Theater Opens In Miami's Wynwood Neighborhood
Gulliver/Getty Images

Animaţia ”Berzele/ Storks”, de Nicholas Stoller de Doug Sweetland, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc, cu încasări de 488.800 de lei şi 25.579 de spectatori, scrie News.ro.

berze

Berzele, clasicul mijloc de transport pentru nou-născuţi, s-au reprofilat. Ele nu mai expediază bebeluşi, ci pachete. Când apare, însă, o comandă pentru un pui de om, cea mai competentă barză-curier trebuie să îndrepte problema şi să livreze copilul, potrivit site-ului cinemagia.ro.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Filmul ”Cei Şapte Magnifici/ The Magnificent Seven”, de Antoine Fuqua, o readaptare modernă a poveştii lui Akira Kurosawa într-un western de acţiune, ce redă povestea a şapte pistolari justiţiari care eliberează o comunitate de sub teroarea unor bandiţi, a debutat pe locul al doilea în box office-ul românesc, cu încasări de 465.739 de lei şi 23.233 de spectatori.

”#Selfie 69”, de Cristina Iacob, se află, după a doua săptămână de la lansarea pe marile ecrane, pe locul al treilea în clasament, cu încasări de 345.834 de lei, după ce a fost vizionat de 18.269 de spectatori.

Filmul ştiinţifico-fantastic ”Nerve: Adevăr sau Provocare”, care îi are în rolurile principale pe Miles Heizer şi Kimiko Glenn, a adunat, după a doua săptămână pe marile ecrane, suma de 313.285 de lei, fiind vizionat de 16.855 de spectatori. Pelicula este regizată de Henry Joost şi Ariel Schulman.

Pe locul al cincilea în top se află pelicula ”Bridget Jones însărcinată/ Bridget Jones's Baby”, cu Renée Zellweger, Colin Firth şi Patrick Dempsey în rolurile principale, cu încasări de 289.124 de lei şi 14.497 de spectatori. Regizat de Sharon Maguire, noul film din seria ”Bridget Jones” prezintă aventurile prin care trece protagonista seriei după ce află că este însărcinată.

Filmul ”Sully: Miracolul de pe râul Hudson/ Sully”, regizat de Clint Eastwood, în care Tom Hanks joacă rolul lui Chesley Sullenberger, pilotul de avion devenit un veritabil erou naţional, după ce a reuşit să efectueze o aterizare de urgenţă pe râul Hudson în 2009, se află pe locul al şaselea în clasamentul românesc, cu încasări de 188.963 de lei şi 8.204 spectatori. 

Filmul de acţiune ”Mecanicul 2/ Mechanic: Resurrection”, care îi are în rolurile principale pe Jason Statham, Jessica Alba şi Tommy Lee Jones, a coborât pe locul al şaptelea, cu încasări de 124.692 de lei şi 6.155 de spectatori.

Thriller-ul românesc ”Câini”, de Bogdan Mirică, cu Dragoş Bucur, Vlad Ivanov şi Gheorghe Visu în roluri principale, a debutat pe locul al optulea în box office-ul românesc transmis de Cinemagia, cu încasări de 120.557 de lei, după ce a fost urmărit de 13.377 de spectatori. 

Animaţia ”Singuri acasă/ The Secret Life of Pets” a coborât pe locul al nouălea în topul românesc, cu încasări de 93.246 de lei şi 4.794 de spectatori. Filmul este o comedie despre ce fac animalele de companie după ce stăpânii pleacă de acasă. Superstarurile Eric Stonestreet şi Kevin Hart debutează ca voci de animaţie de lungmetraj, cărora li se alătură Ellie Kemper, Lake Bell, Jenny Slate, Bobby Moynihan, Hannibal Buress şi Albert Brooks.

”Marele Uriaş Prietenos/ The BFG”, de Steven Spielberg, se află pe locul al zecelea, cu încasări de 80.806 de lei şi 4.167 de spectatori. Adaptare după volumul semnat de Roald Dahl, filmul spune povestea unei orfane şi a uriaşului care îi face cunoştinţă cu fascinanta, dar periculoasa lui lume. Spre deosebire de toţi ceilalţi asemenea lui, Marele Uriaş Prietenos, interpretat de Mark Rylance, este extrem de amabil şi de gentil. Din distribuţie mai fac parte Ruby Barnhill, Rebecca Hall, Penelope Wilton şi Jemaine Clement.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri