Cine este femeia-cascador care a murit în timpul filmărilor la „Deadpool 2”

Data publicării:
_97329174_deadpool

Femeia-cascador care a murit luni, în Vancouver, în timpul filmărilor la ”Deadpool 2” a fost identificată ca Joi S.J. Harris, motociclist profesionist, informează Reuters, citat de News.ro.

Femeia în vârstă de 40 de ani a murit după ce, aparent, a pierdut controlul motocicletei, cu care a intrat în vitrina unei clădiri.

Harris a început să meargă cu motocicleta în 2009 şi a obţinut permisul pentru a participa la curse în mai 2013, potrivit CBC. A început să concureze în 2014, în American Sportbike Racing Association's Championship Cup Series.

Un articol apărut în 2015 în revista Black Girls Ride o descria pe Harris drept ”prima femeie afro-americană care participă la curse”.

”Deadpool 2” reprezenta primul film în care ea făcea cascadorii.

Actorul canadian Ryan Reynolds, protagonistul ”Deadpool 2”, producţie a Marvel Comics, a scris luni pe Twitter: ”Astăzi am pierdut în mod tragic un membru al echipei pe când filmam «Deadpool». Suntem devastaţi şi şocaţi, însă ne dăm seama că nimic nu se poate apropia de durerea pe care o simt familia şi apropiaţii ei în acest moment”.

Compania 20th Century Fox a transmis: ”Inimile şi rugăciunile noastre sunt alături de familie, prieteni şi colegi, în aceste momente dificile”.

Lungmetrajul ”Deadpool 2”, regizat de David Leitch şi produs de Ryan Reynolds, va avea premiera pe 1 iunie 2018.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri