Fiica lui Michael Jackson își face debutul în film alături de Charlize Theron

Data actualizării: Data publicării:
paris
Foto: Instagram

Paris Jackson, fiica megastarului american Michael Jackson, va debuta în lungmetraj cu un rol într-o producţie cinematografică realizată de Amazon Studios, în care va juca alături de nume consacrate din industria cinematografică, precum Charlize Theron, Joel Edgerton şi Amanda Seyfried, informează contactmusic.com citat de News.ro.

paris
Foto: Instagram

Paris Jackson va interpreta o tânără în vârstă de 20 ani, Lenny, într-o comedie cu accente noir al cărei titlu nu a fost deocamdată anunţat oficial. Pelicula, regizată de Nash Edgerton, spune povestea unui om de afaceri american care se transformă dintr-un cetăţean model într-un infractor, precizează Deadline.com.

Rolul principal va fi interpretat de actorul britanic David Oyelowo, în vârstă de 41 ani, care va juca în acest film personajul Harold Soyinka, a cărui viaţă devine un veritabil coşmar în urma unor neînţelegeri cu partenerii lui de afaceri, traficanţi de droguri din Mexic, mercenari şi Poliţia americană.

Distribuţia peliculei include câteva nume sonore de la Hollywood, precum Charlize Theron, Joel Edgerton, Amanda Seyfried, Thandie Newton, Yul Vazquez şi Sharlto Copley.

Filmul va avea la bază un scenariu scris de Anthony Tambakis şi Matt Stone.

Acesta va fi primul rol într-un film pentru marele ecran în care a fost distribuită Paris Jackson. Fiica megastarului pop Michael Jackson nu se află însă la prima ei experienţă de actriţă, deoarece a jucat deja în televiziune, în serialul ”Star”, regizat de Lee Daniels.

Într-un episod din acest serial TV, difuzat în luna martie, Paris Jackson a interpretat rolul Rachel Wells, o adolescentă temperamentală, considerată ”un guru intimidant al reţelelor de socializare”.

În acest an, Paris Jackson a semnat un contract de modelling cu compania IMG Models în luna martie şi a fost invitată să participe la mai multe evenimente din showbiz, inclusiv la gala premiilor Grammy şi la Paris Fashion Week.

De asemenea, Paris Jackson a apărut pe copertele unor reviste prestigioase - Rolling Stone, în ianuarie, şi Harper's Bazaar, în martie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri