Filmul care a debutat pe primul loc în box office-ul românesc

Data actualizării: Data publicării:
Pop Up Urban Drive In Movie Theater Opens In Miami's Wynwood Neighborhood
Foto: Gulliver/Getty Images

Filmul ”Furios şi iute 8/ The Fate of the Furious”, cu Vin Diesel şi Charlize Theron în rolurile principale, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc, cu încasări de 7.373.207 de lei. Al optulea lungmetraj din franciza ”Furios şi iute” a fost vizionat de 366.195 de spectatori, potrivit Cinemagia citată de News.ro.

Pop Up Urban Drive In Movie Theater Opens In Miami's Wynwood Neighborhood
Foto: Gulliver/Getty Images

Acţiunea filmului are în centrul ei o femeie misterioasă, Chiper, interpretată de actriţa sud-africană Charlize Theron, care îl convinge pe Dom, personajul jucat de Vin Diesel, să se alăture lumii interlope. Întreaga echipă de colaboratori ai lui Dom este nevoită să intervină pentru a opri un anarhist care vrea ca lumea întreagă să fie cuprinsă de haos.

Animaţia ”The Boss Baby: Cine-i şef acasă?” a coborât pe locul al doilea în box office-ul românesc, după ce a fost vizionată, în al doilea weekend de la lansare, de 38.766 de spectatori şi a încasat 753.007 de lei.

Comedia animată, regizată de Tom McGrathm, este cel mai recent film al studioului DreamWorks şi prezintă aventurile unui bebeluş a cărui voce este asigurată de actorul Alec Baldwin.

Comedia ”Jaf cu stil/ Going in style”, cu Morgan Freeman şi Michael Caine în distribuţie, se află pe poziţia a treia în clasament, cu încasări de 461.379 de lei şi 22.804 de spectatori.

Animaţia ”Ştrumpfii: Satul pierdut/ Smurfs: The Lost Village”, regizată de Kelly Asbury, pentru care Demi Lovato, Mandy Patinkin şi Rainn Wilson şi-au împrumutat vocile, se menţine pe locul al patrulea în box office-ul românesc, după ce, în al patrulea weekend de la premieră, a generat încasări de 318.589 de lei şi a fost vizionată de 16.124 de spectatori.

Lungmetrajul ”Frumoasa şi bestia/ Beauty and the Beast”, regizat de Bill Condon, se menţine pe poziţia a cincea în top, după ce a generat încasări de 162.597 de lei. Cel mai recent remake live action al animaţiei ”Frumoasa şi Bestia” prezintă primul personaj gay şi prima scenă de dragoste din istoria grupului Disney. Din distribuţie fac parte Emma Watson, Josh Gad, Luke Evans, Dan Stevens, Ewan McGregor, Gugu Mbatha-Raw, Kevin Kline şi Stanley Tucci.

Filmul ”Ghost in the Shell”, o adaptare a animaţiei japoneze omonime lansate în 1995, a coborât pe poziţia a şasea în clasament, cu încasări de 154.085 de lei şi 6.373 de spectatori. Scarlett Johansson interpretează rolul maiorului Motoko Kusanagi, a cărui misiune constă în distrugerea unei societăţi secrete care controlează spiritele.

Comedia de acţiune ”Chips: Poliţişti de belea/ Chips”, cu Michael Peña în rol principal, se află pe locul al şaptelea în clasament, cu încasări de 79.051 de lei şi 3.821 de spectatori.

Producţia horror ”Fugi!/ Get out”, regizată de Jordan Peele, se află pe locul al optulea în box office-ul românesc, după ce a încasat 72.113de lei şi a fost urmărit de 3.488 de spectatori.

Pelicula ”Power Rangers”, de Dean Israelite, se clasează pe locul al nouălea în top, cu încasări de 47.169 de lei, după ce a fost vizionată de 2.654 de spectatori. Filmul prezintă aventura a cinci adolescenţi aparent obişnuiţi care devin, peste noapte, eroi excepţionali şi trebuie să îşi salveze orăşelul natal şi întreaga planetă de ameninţarea unei forţe extraterestre.

Pe poziţia a zecea în top se găseşte filmul SF ”Viaţă, primele semne/ Life”, regizat de Daniel Espinosa, cu Jake Gyllenhaal, Rebecca Ferguson şi Ryan Reynolds în rolurile principale. Pelicula a încasat, în al cincilea weekend de la premiera pe marile ecrane româneşti, 33.705 de lei şi a fost vizionată de 1.487 de spectatori.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri