Filmul care se instalează în fruntea box office-ului

Data actualizării: Data publicării:
film

"Transformers: The Last Knight", a cincea parte a sagăi în care facțiuni ale unei civilizații extraterestre de roboți, care ajung pe Pământ, se luptă pentru supremație, se instalează în fruntea box office-ului nord-american în primul weekend de la lansare, potrivit estimărilor preliminare publicate duminică de compania de specialitate Exhibitor Relations și preluate de AFP.

Filmul, în regia lui Michael Bay, cu Mark Wahlberg, Laura Haddock și Anthony Hopkins în rolurile principale, a avut încasări de 45,3 milioane de dolari în weekend. În acest ultim episod al sagăi, oamenii și roboții Transformers sunt în stare de război deschis. Robotul Optimus Prime este dat dispărut, iar cheia pentru viitorul omenirii este ascunsă în ungherele istoriei secrete a prezenței roboților Transformers pe Pământ, scrie Agerpres.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Filmul de animație "Cars 3" coboară pe poziția secundă în al doilea weekend de proiecții în cinematografe, cu încasări de 25,2 milioane de dolari și de 99,8 de milioane de la lansare. În acest al treilea opus al francizei animate "Cars", celebra mașină vopsită în roșu și galben Flash McQueen trebuie să facă față concurenței reprezentate de noi bolizi extrem de puternici și să găsească soluții pentru a rivaliza cu aceștia, pentru a nu fi nevoită să renunțe la cursele de viteză.

Filmul "Wonder Woman", cu actrița Gal Godot în rolul principal, a coborât pe locul al treilea în box office-ul nord-american, cu încasări de 25, 1 de milioane de dolari de vineri până duminică și de 318,3 de milioane de dolari în patru săptâmâni de proiecții în cinematografe. Pelicula, inspirată din universul benzilor desenate, prezintă noile aventuri ale prințesei-amazoane Diana.

Pe locul al patrulea regăsim lungmetrajul "47 Meters Down", cu încasări de 7,4 milioane de dolari în weekend și un total de 24,2 milioane de dolari. Pelicula spune povestea a două surori rămase blocate pe fundul oceanului într-o cușcă de protecție contra rechinilor, al cărei cablu s-a rupt. Lipsa aerului și un grup de rechini periculoși alimentează suspansul acestei producții cinematografice.

"The Mummy", cu Tom Cruise în rolul principal, a ajunge pe poziția a cincea, cu 5,8 milioane de dolari obținuți de vineri până duminică și cu 68,5 milioane în trei săptămâni de prezență în cinematografe. În această peliculă, în a cărei distribuție îl regăsim pe Russell Crowe, o prințesă străveche — interpretată de Sofia Boutella — este trezită la viață în cripta ei, aflată la mare adâncime în deșert.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri