Filmul de animație care a debutat pe primul loc în box office

Data publicării:
Pop Up Urban Drive In Movie Theater Opens In Miami's Wynwood Neighborhood
Foto: Gulliver/Getty Images

Filmul de animație „Despicable Me 3” s-a instalat pe primul loc în box-office-ul nord-american după primul weekend de proiecții în cinematografe, potrivit cifrelor provizorii publicate duminică de compania de specialitate Exhibitor Relations.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În acest nou film al seriei „Despicable Me", în regia lui Pierre Coffin și Kyle Balda, protagonistul Gru (având din nou vocea lui Steve Carell), îl cunoaște pe fratele său pierdut, Dru, și amândoi vor lupta împotriva diabolicului Bratt, o fostă vedetă a televiziunii pentru copii, căzut în dizgrație, care vrea să se răzbune pe Hollywood și să șteargă orașul Los Angeles de pe hartă. Pelicula, în care Kristen Wiig, Trey Parker și Miranda Cosgrove își împrumută vocile celorlalte personaje din film, a obținut încasări de 75, 4 milioane în primul weekend de la lansare, notează Agerpres.

Pe poziția a doua regăsim filmul polițist „Baby Driver", o altă premieră, în regia britanicului Edgar Wright, cu încasări de 21 de milioane de dolari. Bine primit de critici, filmul, din a cărui distribuție fac parte Ansel Gort și Kevin Spacey, prezintă povestea unui tânăr șofer, pasionat de muzică (Ansel Elgort) care o cunoaște pe fata visurilor sale (Lily James) în timp ce lucrează pentru o bandă de spărgători de bănci.

Transformers: The Last Knight", a cincea parte a sagăi în care facțiuni ale unei civilizații extraterestre de roboți, care ajung pe Pământ, se luptă pentru supremație, ocupă locul al treilea cu încasări de 17 milioane peste weekend. Pelicula, în regia lui Michael Bay, cu Mark Wahlberg, Laura Haddock și Anthony Hopkins în rolurile principale și cu încasări de 102,1 milioane de dolari în două săptămâni de proiecții în cinematografe, este primul episod al seriei care nu a depășit pragul de 100 de milioane în primul weekend de la lansare.

Pe locul al patrulea regăsim „Wonder Woman”, cu Gal Gadot în rolul principal și încasări de 15,5 milioane în a cincea săptămână de prezență pe marile ecrane. De la lansarea sa, această superproducție inspirată din universul benzilor desenate, care prezintă noile aventuri ale prințesei-amazoane Diana — o super eroină capabilă să ocolească gloanțele și să treacă prin geamuri nevătămată — a obținut încasări de 346,1 milioane de dolari.

Filmul de animație „Cars 3” ocupă locul locul al cincilea, cu încasări de 9,5 milioane de dolari, și un total de 120,7 de milioane în trei săptămâni de proiecții. În acest al treilea episod al francizei animate "Cars", celebra mașină vopsită în roșu și galben Flash McQueen trebuie să facă față concurenței reprezentate de noi bolizi extrem de puternici și să găsească soluții pentru a rivaliza cu aceștia, pentru a nu fi nevoită să renunțe la cursele de viteză.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri