Motivul pentru care Robin Williams a fost refuzat să joace în "Harry Potter"

Data actualizării: Data publicării:
35th Annual People's Choice Awards - Show
Foto: Gulliver/Getty Images

Actorul american Robin Williams, care s-a sinucis în august 2014, la vârsta de 63 de ani, şi-a dorit foarte mult să-l interpreteze pe Hagrid, personajul din "Harry Potter", paznicul cheilor şi al teritoriilor de vânătoare de la Hogwarts, care i-a revenit în final lui Robbie Coltrane, potrivit News.ro.

35th Annual People's Choice Awards - Show
Foto: Gulliver/Getty Images

Starul din "Doamna Doubfire" l-ar fi rugat pe unul dintre directorii francizei, Chris Columbus, ca să-i dea lui rolul, dar acesta l-a refuzat.

Directorul de casting al filmului, Janet Hirshenson, a explicat pentru The Huffington Post: "Robin l-a sunat pe Columbus pentru că a vrut mult să joace în această peliculă, dar erau căutaţi numai actori britanici. Dacă l-ar fi acceptat pe Robin, ar fi trebuit să spună da oricui, cu siguranţă. Nu se putea, era obligatoriu să fie britanic".

Actorul american Robin Williams nu este singurul actor refuzat de directorul francizei, bazată pe poveştile lui J.K. Rowling. 

Eddie Redmayne, în vârstă de 34 de ani, a fost de asemenea respins, pentru rolul lui Tom Riddle din seria "Harry Potter". Acesta este cunoscut, mai nou, din"Teoria întregului" (2014), în care îl interpretează pe savantul Stephen Hawking, "Danish Girl" (2015) şi "Animale fantastice şi unde le poţi găsi" (2016).

Personajul Riddle apare numai în "Harry Potter şi camera secretelor", din 2002, şi a fost interpretat de Christian Coulson.

Cu toate acestea, la acel moment, Eddie Redmayne a declarat că nu şi-a pierdut speranţa de a juca în această celebră serie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri