Serialul care ar putea avea un succes asemănător filmului „Game of Thrones”

Data publicării:
olrando lord of the rings

Amazon Studios şi Warner Bros Television se află în negocieri pentru a produce un serial de televiziune bazat pe romanele din seria ”Stăpânul inelelor/ The Lord of the Rings”, semnată de J. R. R. Tolkien, informează nme.com.

Potrivit Variety, Warner Bros Television, al cărui echivalent în domeniul cinematografiei a realizat filmele bazate pe seria ”Stăpânul inelelor”, a abordat Amazon Studios, care reprezintă un potenţial cumpărător al serialului, notează News.ro.

Cele două companii se află în negocieri cu reprezentanţii drepturilor de autor ale lui Tolkien, discuţiile aflându-se într-o fază preliminară.

Potrivit Deadline, Warner Bros Television a contactat şi Netflix şi HBO, dar Amazon este compania preferată pentru această colaborare.

Jeff Bezos, directorul executiv al Amazon, este implicat personal în negocieri, potrivit Variety. Compania ar fi interesată să înregistreze un succes global echivalent celui obţinut de serialul ”Urzeala tronurilor/ Game of Thrones”. 

Orlando Bloom va interpreta primul său rol important într-o producţie de televiziune, în următorul show al Amazon, ”Carnival”. Actorul este şi producător al acestui serial.

Cara Delevingne, care a declarat recent că producătorul Harvey Weinstein a hărţuit-o sexual în timpul unei întâlniri, face parte, de asemenea, din distribuţia show-ului ”Carnival”, pentru care filmările au început în Praga.

Luna trecută, Roy Price, şeful Amazon Studios şi responsabilul de conţinut al Amazon Video, a demisionat, în urma unor acuzaţii de hărţuire sexuală care au fost făcute la adresa lui de o producătoare.

De asemenea, Roy Price a fost acuzat că a ignorat-o pe actriţa Rose McGowan când i-a spus că Harvey Weinstein a violat-o. Ea a mai spus că şeful de la Amazon, pe care nu l-a numit, a afirmat că violul "nu a fost dovedit".

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri