Topul celor mai bine plătite actrițe de televiziune în 2017

Data actualizării: Data publicării:
2017 Vanity Fair Oscar Party Hosted By Graydon Carter - Arrivals
Foto: Gulliver/Getty Images

Sofia Vergara, protagonista serialului "Modern Family", ocupă pentru al șaselea an consecutiv primul loc în topul dedicat celor mai bine plătite actrițe din industria de televiziune, publicat marți de editorii revistei Forbes.

2017 Vanity Fair Oscar Party Hosted By Graydon Carter - Arrivals
Foto: Gulliver/Getty Images

În perioada 1 iunie 2016 — 1 iunie 2017, Sofia Vergara a obținut venituri totale de 41,5 milioane de dolari (înainte de deducerea taxelor și impozitelor). Potrivit jurnaliștilor de la Forbes citați de Agerpres, doar un sfert din veniturile actriței columbiene provin din onorariul primit pentru rolul interpretat de ea în serialul "Modern Family" — cele mai mari încasări sunt generate de contractele ei de publicitate.

Actrița Kaley Cuoco, una dintre vedetele serialului "The Big Bang Theory", se află pe locul al doilea, cu venituri de 26 de milioane de dolari. Actrița americană încasează 1 milion de dolari pentru fiecare episod din această producție TV.

Mindy Kaling, protagonista serialului "The Mindy Project", și Ellen Pompeo, vedeta serialului "Grey's Anatomy", se află la egalitate pe locul al treilea, cu venituri de 13 milioane de dolari.

Mariska Hargitay, protagonista serialului "Law and Order: Special Victims Unit", ocupă locul al patrulea cu 12,5 milioane de dolari.

Julie Bowen, colega Sofiei Vergara din "Modern Family", se află pe locul al șaselea, cu venituri de 12 milioane de dolari. Kerry Washington, vedeta serialului "Scandal", ocupă poziția a șaptea, cu 11 milioane de dolari, iar locul al optulea a revenit actriței Priyanka Chopra, protagonista serialului "Quantico", cu 10 milioane de dolari.

Robin Wright din "House of Cards" se află pe locul al nouălea, cu venituri de 9 milioane de dolari, iar poziția a 10-a a revenit actriței Pauley Perrette, cunoscută pentru rolul din "NCIS", cu venituri de 8,5 milioane de dolari.

Cumulat, ocupantele primelor 10 poziții din topul Forbes al celor mai bine plătite actrițe de televiziune din lume pe anul 2017 au încasat venituri de 156,5 milioane de dolari.

Luna trecută, jurnaliștii de la Forbes au dat publicității și topul celor mai bine plătite actrițe din industria cinematografică. Pe primul loc în acest clasament, cu venituri de 26 de milioane de dolari, se află Emma Stone, câștigătoarea premiului Oscar din acest an la categoria "cea mai bună actriță în rol principal" grație interpretării din musicalul "La La Land".

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri