Un actor îndrăgit din serialul „True Blood” a murit la 39 de ani

Data actualizării: Data publicării:
HBO's "True Blood" Panel - Comic-Con International 2014
Foto: Gulliver/GettyImages

Nelsan Ellis, actorul din popularul serial "True Blood" difuzat de HBO, a murit la vârsta de 39 de ani, în urma unor complicaţii la inimă. El juca personajul Lafayette Reynold, un medium carismatic, care putea contacta fantome.

HBO's "True Blood" Panel - Comic-Con International 2014
Foto: Gulliver/GettyImages

„A fost un mare talent. Cuvintele şi prezenţa lui ne vor lipsi”, a declarat managerul său, Emily Gerson Saines, pentru Hollywood Reporter

Ellis a apărut în serialul "True Blood" din 2008 până la final, în 2014. "Suntem foarte trişti de vestea morţii lui Nelsan Ellis", au spus cei de al HBO într-un comunicat. 

Ellis a mai jucat alături de Viola Davis și Octavia Spencer în filmul „The Help” (Culoarea sentimentelor) din 2011, o adaptare a romanului cu același nume al lui Kathryn Stockett.

Spencer a reacționat sâmbătă, pe Twitter: „Mi se rupe inima când mă gândesc la copiii lui şi la familie”. Şi alte personalităţi i-au adus un omagiu lui Nelsan Ellis, printre care Michael McMillian, Lauren Bowles, Kristin Bauer şi Joe Manganiello, care a spus că „este devastat” de pierderea prietenului său.

(sursa: News.ro)

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri