VIDEO. Actriță, despre Madonna: Este moartă în spatele ochilor. Ucide filmul

Data actualizării: Data publicării:
"Rei Kawakubo/Comme des Garcons: Art Of The In-Between" Costume Institute Gala
Foto: Gulliver/Getty Images

Actriţa şi cântăreaţa Patti LuPone, cunoscută pentru numersoasele roluri jucate pe Broadway, dar şi pentru cele din filme ca ”Driving Miss Daisy” şi ”City by the Sea”, a declarat că Madonna este ”moartă în spatele ochilor” şi că ucide orice film în care joacă, scrie News.ro.

"Rei Kawakubo/Comme des Garcons: Art Of The In-Between" Costume Institute Gala
Foto: Gulliver/Getty Images

Starul de pe Broadway a criticat şi nominalizarea Madonnei la Globurile de Aur pentru rolul Eva Peron din filmul ”Evita” (1996), partitură jucată de LuPone în 1979.

Premiată cu Grammy şi recompensată cu mai multe nominalizări la premiile Emmy, LuPone a spus în emisiunea ”Watch What Happens Live With Andy Cohen”: ”Este o artistă minunată pentru ceea ce face, dar nu este actriţă. Este moartă dincolo de ochi (...) Madonna ucide filmul”.

În aceeaşi emisiunea ea a povestit că, la momentul întâlnirii cu vedeta americană, Madonna i-a spus: ”Sunt mai înaltă decât tine”. A fost singurul lucru pe care i l-a adresat, a precizat LuPone. 

”Nu ar trebui să fie în niciun film sau pe scenă (teatru, n.r.)”, a mai spus Patti LuPone despre Madonna.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Născută pe 21 aprilie 1949, în Northport, Long Island, Patti LuPone este actriţă şi câmntăreaţă. A jucat în filme de televiziune, seriale şi lungmetraje de televiziune, precum şi în musicaluri. A fost nominalizată la premiile Emmy pentru rolul din serialul ”Frasier” şi pentru emisiunea ”The Song Spinner” (1995), iar în 2009 a fost distinsă cu două premii Grammy la categoriile ”Best Classical Album” şi ”Best Opera Recording”, pentru ”Rise and Fall of the City of Mahagonny” (2007).

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri