16 persoane arestate în cazul jafului armat comis asupra lui Kim Kardashian

Data actualizării: Data publicării:
kim

Un număr de 16 persoane au fost arestate, la Paris, în cazul jafului armat comis în luna octombrie asupra starletei Kim Kardashian West, informează BBC, citată de News.ro.

kim
Foto: Guliver/GettyImages

Autorităţile franceze au anunţat la acel moment că starul american a fost jefuit sub ameninţarea armei de cel puţin doi bărbaţi îmbrăcaţi în uniforme de poliţişti.

Bărbaţii au pătruns în apartamentul de lux, au legat-o pe vedetă şi închis-o în baie. Ei au plecat cu bijuterii în valoare de aproximativ 10 milioane de euro.

Poliţia franceză a precizat că mostrele ADN ridicate de la faţa locului au condus la arestările făcute. Bărbaţii au fost reţinut în timpul unui raid efectuat în regiunea Parisului. 

Kim Kardashian, în vârstă de 36 de ani, care este căsătorită cu rapperul Kanye West, cu care are doi copii, a spus că, la acel moment s-a temut pentru viaţa sa. Vedeta a fost în stare de şoc, însă a scăpat teafără.

Kim Kardashian West se afla la Paris împreună cu mama şi sora sa Kendall Jenner, pentru a participa la Săptămâna Modei.

Kim Kardashian, născută pe 21 octombrie 1980, este vedeta de reality show cel mai bine plătită din lume. În 2015, veniturile sale au fost de 53 de milioane de dolari. A fost căsătorită cu Damon Thomas, în perioada 2000 - 2004, şi cu Kris Humphries, în perioada 2011 - 2013. Starleta TV s-a căsătorit în 2014 cu rapperul Kanye West, cu care are doi copii - North West, născută pe 15 iunie 2013, şi Saint West, născut pe 5 decembrie 2015.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri