Ariana Grande, criticată de susținătorii lui Trump, după întoarcerea în SUA

Data actualizării: Data publicării:
ariana troll

Vedeta pop Ariana Grande a fost ținta unui val de comentarii postate de troli alt-right, susținători ai președintelui Donald Trump, de la întoarcerea acesteia în SUA, după atacul terorist de la concertul său de la Manchester, în urma căruia și-au pierdut viața 22 de persoane, informează Evening Standard.

Ofensele din mediul virtual s-au concentrat pe un comentariu făcut în glumă de cântăreața de 23 de ani în 2015, în timp ce se afla alături de un prieten într-un magazin de gogoși în care aceasta spunea "Urăsc America. Îi urăsc pe americani", notează Agerpres.

După atentatul de la Manchester, grupul de Facebook ''Patriots for America USA'' (Patrioți pentru America) a creat o memă a cântăreței, care a sprijinit-o deschis pe Hillary Clinton la alegerile din SUA de anul trecut, împreună cu respectivul citat.

Sub memă, grupul alt-right a scris ironic: "Ariana Grande — pro-refugiați, simpatizantă musulmană, anti-Trump, anti-americană, organizatoare a Marșului Femeilor și liberală convinsă dorește brusc întoarcerea în siguranță în America pe care o urăște atât de mult".

Imaginea a circulat pe numeroase conturi Twitter ale simpatizanților alt-right, inclusiv pe cel al conspiraționistului Mike Cernovich sau pe cel al fostului lider KKK, David Duke, în timp ce alții au ironizat faptul că artista a mărturisit că a fost în "în lacrimi" după alegerea lui Donald Trump în calitate de președinte al SUA.

Ariana Grande a devenit celebră nu doar prin muzica sa,  dar si prin comentariile care au atras atenția internauților, precum atunci când a declarat despre femei: „Nu suntem obiecte, suntem regine”, scrie The Guardian.

Artista a devenit cunoscută la Nickelodeon când a jucat într-un serial pentru adolescenți.

În 2013, Ariana Grande a lansat melodia „The Way”, alături de rapperul Mac Miller, cântec foarte îndrăgit de fani, cu peste 300 de milioane de vizualizări.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri