Avertismentul lui Robert Downey Jr pentru fani

Data publicării:
People's Choice Awards 2017 - Show
Foto: Gulliver/Getty Images

Starul american Robert Downey Jr şi-a avertizat fanii că există impostori pe platformele de socializare care cer donaţii pentru diverse cauze folosindu-i numele, informează bbc.com citat de News.ro.

People's Choice Awards 2017 - Show
Foto: Gulliver/Getty Images

Actorul a publicat un mesaj pe pagina sa oficială de Facebook, spunând că una sau mai multe persoane au cerut donaţii pentru diverse ”cauze”, prezentându-se cu numele lui. 

”Nu voi comunica niciodată prin mesaje private pe platformele de socializare şi nu le-aş cere niciodată bani unor fani în mod individual. Voi comunica doar pe paginile mele publice şi verificate de pe paltformele de socializare. Toate strângerile de fonduri sunt organizate prin campanii publice largi”, a mai scris Robert Downey Jr.

”Sunt recunoscător pentru dragostea incredibilă, sprijinul şi generozitatea din mica noastră comunitate. Unele persoane vor să profite de acest lucru, aşa că trebuie să avem grijă unii de alţii”, a adăugat el.

Mesajul artistului a generat mii de comentarii, mulţi utilizatori spunând că au fost abordaţi de astfel de impostori. Majoritatea persoanelor care au comentat pe pagina de Facebook a lui Robert Downey Jr au spus că au înţeles repede că este vorba despre o înşelătorie.

De asemenea, unii dintre fanii actorului au spus că au fost contactaţi în scopuri similare şi de persoane care pretindeau că sunt vedete precum Ryan Reynolds, Ryan Gosling şi Hugh Jackman.

În acest an, un alt artist, cântăreţul de country Brad Paisley, şi-a avertizat fanii în legătură cu o înşelătorie similară.

Robert Downey Jr., născut pe 4 aprilie 1965, este considerat unul dintre cei mai talentaţi actori ai generaţiei sale. În ciuda problemelor numeroase din tinereţe, marcată de consumul abuziv de droguri şi alcool şi o condamnare la închisoare, actorul american s-a remarcat în filme precum ”Născuţi asasini/ Natural Born Killers”, ”Chaplin”, ”Gothika”, ”Furtuna tropicală/ Tropic Thunder” şi cele două lungmetraje din franciza ”Sherlock Holmes”, regizate de Guy Ritchie. În ultimii ani, starul hollywoodian a interpretat rolul Tony Stark în filmele din foarte profitabilele francize ”Iron Man” şi ”The Avengers”, inspirate din universul benzilor desenate Marvel. Din 2012 până în 2015 inclusiv, Robert Downey Jr., nominalizat de două ori la Oscar, a ocupat primul loc în topul Forbes al celor mai bine plătiţi actori de la Hollywood.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri