Billy Joel va deveni tată pentru a treia oară la vârsta de 68 de ani

Data publicării:
Billy Joel In Concert - New York, New York
Foto: Gulliver/Getty Images

Billy Joel va deveni tată pentru a treia oară la vârsta de 68 de ani, a confirmat vestea artistul într-un interviu acordat pentru The Belfast Telegraphe și citat de News.ro.

Billy Joel In Concert - New York, New York
Foto: Gulliver/Getty Images

Cântăreţul Billy Joel, în vâstă de 68 de ani, şi soţia sa, Alexis Joel, vor deveni părinţi pentru a doua oară. Billy şi Alexis sunt împreună din 2009 şi s-au căsătorit în vara lui 2015. Ei mai au o fiică de 2 ani, Della Rose. 

Billy Joel este şi tatăl Alexei Ray Joel, în vârstă de 31 de ani, din căsătoria cu Christie Brinkley.

Cu puţin timp înainte ca Della să vină pe lume în 2015, Billy Joel a vorbit despre faptul că devine tată la 60 de ani într-un interviu: "Cam ciudat, nu?", a spus el la vremea aceea. "Sunt încântat! Voi petrece mult timp cu acest copil. M-am gândit la asta. Probabil că voi fi capabil să petrec mai mult timp cu acest copil decât sunt majoritatea oamenilor dispuşi să petreacă cu copilul lor, pentru că nu am o slujbă normală. Aş putea fi un tată care stă acasă pentru cât mai am de trăit". 

William Martin "Billy" Joel este muzician, pianist, cântăreţ şi compozitor american. Albumul său compilaţie "Greatest Hits Vol. 1 & 2" este unul din cele mai bine vândute albume din SUA. 

Este câştigător de şase ori al premiului Grammy, fiind nominalizat de 23 de ori la aceste premii de-a lungul carierei.

A vândut peste 150 de milioane de discuri în lumea întreagă, fiind unul din artiştii cu cele mai mari vânzări din toate timpurile.

Joel a fost inclus în Songwriters Hall of Fame (1992), Rock and Roll Hall of Fame (1999) şi Long Island Music Hall of Fame (2006).

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri