Cristiano Ronaldo, prima fotografie alături de gemeni

Data actualizării: Data publicării:
ronaldo

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care își ține gemenii Mateo și Eva în brațe pentru prima oară de la nașterea lor, pe 8 iunie, pe coasta de vest a SUA, relatează AFP.

La fel ca în cazul primului său copil, Cristiano Junior, născut în iunie 2010, cvadruplul deținător al "Balonului de Aur" a fi recurs la o mamă purtătoare din Statele Unite, care ar fi fost plătită cu suma de 200.000 euro, conform presei lusitane citată de Agerpres

Starul lui Real Madrid a postat joi o fotografie în care stă pe un fotoliu și ține în brațe pe cei doi bebeluși. ''Sunt atât de fericit să țin în brațe pe cele două noi iubiri din viața mea'', a postat CR7 sub fotografie. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Ronaldo a evocat nașterea gemenilor săi după meciul pierdut de Portugalia în semifinalele Cupei Confederațiilor 2017 cu Chile (0-0, 0-3 după loviturile de departajare) și a primit permisiunea federației lusitane de a nu mai juca ultimul meci pentru locul 3 și a pleca în SUA să-și cunoască copiii.

Familia Ronaldo s-ar putea mări din nou lunile viitoare, după ce prietena sa cu care se afișează public din noiembrie 2016, spanioloaica Georgina Rodriguez, de 22 ani, este însărcinată.

Pe 31 iulie, Ronaldo este așteptat în fața unui tribunal spaniol pentru a răspunde unei acuzații de evaziune fiscale de 14,7 milioane euro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri