Dustin Hoffman, acuzat de trei femei de comportament sexual nepotrivit

Data publicării:
Academy Of Motion Picture Arts And Sciences' 9th Annual Governors Awards - Show
Foto: Gulliver/Getty Images

Numărul femeilor care îl acuză pe Dustin Hoffman de comportament sexual nepotrivit a ajuns la şase, după ce alte trei susţin că actorul premiat de două ori cu Oscar le-a agresat, scrie news.ro.

Academy Of Motion Picture Arts And Sciences' 9th Annual Governors Awards - Show
Foto: Gulliver/Getty Images

Două dintre femei au declarat pentru Variety că Hoffman le-a agresat sexual în 1987, iar o a treia, că actorul a avut un comportament indecent în 1980, pe când ea avea vârsta de 16 ani.

Cori Thomas era elevă de liceu când Dustin Hoffman a hărţuit-o sexual într-o cameră de hotel. Melissa Kester a susţinut că actorul a agresat-o sexual pe când participau la înregistrările audio pentru filmul „Ishtar”. Cea de-a treia femeie, care a cerut să rămână anonimă, a dezvăluit că Hoffman a agresat-o într-o maşină şi a convins-o să întreţină relaţii sexuale, lucruri care au traumatizat-o.

Avocatul actorului, Mark Neubauer, a transmis că acuzaţiile sunt „falsităţi defăimătoare”.

Din luna noiembrie, actorul Dustin Hoffman a fost acuzat de trei femei de hărţuire sexuală. Anna Graham Hunter, asistent de producţie la „Death of a Salesman” (1985), a scris pentru The Hollywood Reporter că a fost hărţuită sexual de actor pe când ea avea 17 ani. După câteva săptămâni, Wendy Riss Gatsiounis, acum producător al unui serial National Geographic, a spus că Hoffman i-a făcut avansuri în timpul unei întâlniri de lucru, iar săptămâna trecută, actriţa Kathryn Rossetter a spus că el a agresat-o în perioada în care lucrau împreună la producţia „Death of a Salesman” de pe Broadway.

Dustin Hoffman, născut pe 8 august 1937, în Los Angeles, este actor care a devenit cunoscut în 1967, graţie rolului Benjamin Braddock, personajul principal pe care l-a interpretat în filmul „Absolventul/ The Graduate”. Considerat unul dintre cei mai talentaţi actori ai generaţiei sale, Dustin Hoffman a jucat în principal roluri pentru marele ecran şi, sporadic, în teatru. A primit şapte nominalizări la Oscar şi a câştigat de două ori acest trofeu - la categoria „cel mai bun actor în rol principal” - mulţumită evoluţiilor sale din filmele „Kramer contra Kramer” (1979) şi „Rain Man” (1988).

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri