Fostul soț al lui Meghan Markle lansează un show tv despre un bărbat părăsit pentru un prinț britanic

Data actualizării: Data publicării:
Invictus Games Toronto 2017 - Day 3
Foto: Gulliver/Getty Images

Fostul soț al lui Meghan Markle, producătorul Trevor Engelson, a decis să facă un show tv care are drept personaj principal un bărbat părăsit de soție pentru un prinț britanic. Producătorul spune că acest show tv este o ficțiune și nu are nicio legătură cu relația dintre Meghan și Prințul Harry.

Invictus Games Toronto 2017 - Day 3
Foto: Gulliver/Getty Images

Noua relație a fostei soții a reprezentat o sursă de inspirație pentru Trevor Engelson, bărbatul cu care Meghan Markle a avut o relație timp de 10 ani. Scenariul are în prim plan pe un bărbat a cărei soții îl părăsește, fiind nevoit să împărtășească custodia copiilor cu familia regală, scrie The Telegraph.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Ideea a pornit de la o conversație pe care Trevor a avut-o cu un alt producător, Dan Farah, unul dintre creatorii New Girl, despre cum ar fi dacă el și Markle ar fi avut copii și ar fi fost nevoit să împartă custodia cu familia regală.

Meghan Markle și Trever Engelson s-au cunoscut în 2004 și s-au căsătorit în Jamaica în 2011. Căsnicia s-a încheiat 2 ani mai târziu. Cea care a intentat divorțul a fost Meghan Markle, „diferențele ireconciabile” fiind motivul invocat de ea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri