Încă un cuplu celebru de la Hollywood se destramă

Data actualizării: Data publicării:
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Naomi Watts şi Liev Schreiber s-au despărţit după o relaţie de 11 ani, au anunţat cei doi actori prin intermediul unui comunicat de presă comun ce a fost dat publicităţii luni, informează Reuters citat de News.ro.

GettyImages-512923672
Foto: Gulliver/Getty Images

Naomi Watts, în vârstă de 47 de ani, şi Liev Schreiber, în vârstă de 48 de ani, au declarat: ”Pentru noi, cea mai bună cale pentru a merge înainte ca o familie este de a ne despărţi în calitate de cuplu”.

”Cu multă iubire, respect şi prietenie în inimile noastre ne vom creşte copiii împreună şi vom explora această nouă etapă a relaţiei noastre”, au adăugat cei doi actori, care au cerut presei să respecte intimitatea celor doi copii ai cuplului.

Despărţirea lor s-a produs la doar câteva zile după ce un alt cuplu celebru de la Hollywood, alcătuit din Angelina Jolie şi Brad Pitt, şi-a anunţat despărţirea, săptămâna trecută.

Actriţa Naomi Watts, care a fost nominalizată de două ori la premiul Oscar - pentru rolurile din filmele ”21 Grams” şi ”The Impossible” -, şi actorul american Liev Schreiber, starul serialului ”Ray Donovan”, nominalizat de patru ori la Globul de Aur, au început o relaţie romantică în 2005, însă nu s-au căsătorit. Naomi Watts a avut anterior o relaţie cu actorul australian Heath Ledger.

Naomi Watts şi Liev Schreiber apar împreună într-un film dramatic inspirat din universul boxului, ”The Bleeder”, ce va avea premiera în curând pe marile ecrane.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri