Jim Carrey a dat-o în judecată pe mama fostei sale iubite

Data publicării:
"Dumb And Dumber To" - Photocall
Foto: Gulliver/Getty Images

Actorul Jim Carrey a depus în instanţă un document în care afirmă că Brigid Sweetman, mama fostei sale iubite Cathriona White, care s-a sinucis în 2015, l-a implorat să îi cumpere o casă şi l-a ameninţat că se va sinucide, informează News.ro.

"Dumb And Dumber To" - Photocall
Foto: Gulliver/Getty Images

Jim Carrey afirmă că Sweetman i-a trimis un e-mail în noiembrie 2015, la două luni după ce fiica ei s-a sinucis în California, pentru a-l informa pe actor că a primit ameninţări cu moartea şi că locuinţa i-a fost vandalizată.

Brigid Sweetman spune că a oamenii au blamat-o pentru sinuciderea Cathrionei, din cauza unui mesaj ”îngrozitor şi umilitor” pe care ea l-a scris pe Facebook, adresat fiicei sale, în ziua în care se împlineau trei ani de la moartea tatălui ei.

Jim Carrey susţine că Brigid i-ar fi spus că era ”pe punctul de a se sinucide” şi apoi i-a cerut să îi cumpere o casă.

Carrey a mai spus că a devenit ”furios şi trist”, dar a refuzat să dea curs cererii sale.

Brigid Sweetman l-a dat în judecată pe Jim Carrey la începutul lunii octombrie pe care l-a acuzat de omucidere. Avocaţii starului au reacţionat imediat şi au spus că acel proces reprezintă o încercare de a obţine bani.

Jim Carrey a negat, de asemenea, afirmaţiile făcute de Sweetman şi fostul soţ al Cathrionei, Mark Burton, potrivit cărora starul şi-ar fi îmbolnăvit fosta iubită cu o maladie transmisibilă pe cale sexuală, iar acea boală ar fi contribuit la decizia Cathrionei de a se sinucide.

Săptămâna trecută, Brigid Sweetman a promis că va renunţa la acel proces, dacă Jim Carrey va prezenta în mod public rezultatele unor analize medicale pentru o serie de boli cu transmitere sexuală.

Cathriona White, o artistă specializată în arta machiajului, a fost descoperită fără semne vitale la vârsta de 30 de ani în apartamentul ei din Los Angeles, pe 28 septembrie 2015, în urma unei presupuse sinucideri.

Potrivit site-ului TMZ, Cathriona White şi Jim Carrey, care au avut o relaţie marcată de mai multe împăcări şi despărţiri, se despărţiseră încă o dată, cu doar o săptămână înainte de moartea ei.

Actorul canadian Jim Carrey, născut pe 17 ianuarie 1962, este un star al filmelor de comedie produse la Hollywood şi s-a remarcat în pelicule cu mare succes în rândul publicului, precum ”Dumb and Dumber”, ”Ace Ventura: Pet Detective” şi ”Bruce Almighty”. Jim Carrey a încheiat o relaţie de cinci ani cu actriţa Jenny McCarthy în 2010 şi a fost căsătorit de două ori - cu Melissa Womer, în perioada 1987-1995, şi cu Lauren Holly, în perioada 1996-1997.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri