Kanye West reînvie scandalul cu Taylor Swift

Data actualizării: Data publicării:
The 57th Annual GRAMMY Awards - Backstage & Audience
Foto: Gulliver/Getty Images

La mai puțin de un an de la spitalizarea sa, Kanye West își face apariția fugitiv într-o piesă a unui alt rapper, lansată marți, în care pare să reînvie disputa cu Taylor Swift.

The 57th Annual GRAMMY Awards - Backstage & Audience
Foto: Gulliver/Getty Images

West a apărut în piesa "Dat Side" a rapperului din Atlanta Cyhi The Prynce, unde are un pasaj de rap în care vorbește despre sine.

"Nu am nevoie de aliați, nu simt utilitatea de a fraterniza", cântă el, reluând melopeea lui Cyhi The Prynce, care îi atacă pe "hateri".

Kanye West face trimitere apoi la "cei pe care îi faci celebri", ceea ce pare a fi o referire directă la Taylor Swift, cu care el și soția sa, Kim Kardashian, au o dispută de anul trecut, informează AFP citat de Agerpres.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În melodia sa "Famous", rapper-ul a precizat că Taylor Swift și-a câștigat faima datorită lui, cu referire la un incident care a avut loc în 2009.

La ceremonia MTV Video Music Awards din acel an, rapperul a urcat pe scenă, în timp ce cântăreața își ridica un premiu pentru a explica că distincția ar fi trebuit să îi revină în mod normal lui Beyoncé.

Taylor Swift și-a folosit recenta melodie "Look What You Made Me Do" pentru a-i da replica lui Kanye West.

La sfârșitul lunii noiembrie 2016, rapperul, producătorul și omul de afaceri a fost spitalizat în Los Angeles, pe motiv de stres și oboseală. În săptămânile anterioare, el și-a anulat o mare parte din turneul pe care îl efectua, după ce a întrerupt un concert la Sacramento.

Cunoscut pentru comunicarea sa criptică, Kanye West și-a multiplicat aluziile incoerente înainte de ceea ce a părut să fie un "burnout".

Rapperul și-a anunțat sprijinul pentru Donald Trump, pe care l-a vizitat ulterior în Trump Tower după alegerile prezidențiale.

El s-a retras din viața artistică și a părăsit la începutul lunii mai rețelele de socializare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri