Katy Perry și Orlando Bloom s-ar fi despărțit

Data publicării:
orlando bloom katy perry
FOTO: Gulliver/ Getty Images

Idila dintre Katy Perry și Orlando Bloom s-ar fi terminat, după aproape un an, relatează Huffington Post.

orlando bloom katy perry
FOTO: Gulliver/ Getty Images

Cei doi au fost împreună 10 luni, confirmându-și pentru prima dată relația în luna mai, atunci când au participat împreună la festivalul de film de la Cannes, potrvit Agerpres.

Cu toate acestea, potrivit In Touch Weekly, cele două vedete au decis să pună capăt idilei, un apropiat al actorului din „Lord of the Rings” indicând că pentru Bloom relația devenise prea serioasă.

„Nu la mult timp după Halloween, Orlando le-a mărturisit amicilor că a decis să pună capăt relației. El a susținut că pur și simplu nu este gata să se căsătorească și să aibă copii”, a povestit sursa.

Aceste afirmații au fost contrazise de surse apropiate actriței, care au subliniat că „ea a declarat că au drumuri diferite în viață și indiferent cât l-ar plăcea, este timpul să meargă mai departe”.

Cuplul ținuse prima pagină a ziarelor la începutul acestui an, atunci când Orlando fusese zărit complet gol, alături de iubita sa, în timp ce se aflau în vacanță în Sardinia.

Katy a fost implicată în trecut în relații cu celebrități precum producătorul de muzică Diplo, cântărețul/compozitorul John Mayer și Russell Brand, de care a divorțat în 2013, în timp ce Orlando are un fiu în vârstă de cinci ani cu fosta sa soție, fotomodelul Miranda Kerr.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri